Mladinske sobe

Zanimiva mladinska soba

Urejanje otroške in mladinske sobe je eden izmed najbolj prijetnih projektov pri opremi doma. Pri njih je meja pravzaprav le domišljija. In prav s tako velikim navdušenjem spremljajo “rast” svoje nove sobe najmlajši uporabniki.

Projekt, ki vam ga predstavljamo danes je krasna mladinska soba za dva radovedna uporabnika. Zaradi razmeroma majhnega prostora smo se odločili, da namesto dveh postelj s klasično postavitvijo ena ob drugi, namestimo pograd. Pa ne navadne dvonadstropne postelje, ampak posteljo, ki “lebdi” iz stropa. Do nje se pride po priročnih stopničkah. Za trden in varen spanec pa poskrbi mreža.

Pohištvo je v svetli barvi lesa, kombinirano z belo in zeleno. Gre za precej nevtralno kombinacijo, ki je primerna tako za deške, kot dekliške sobe. Ker sta uporabnika sobe šolarja, ne bo šlo brez pisalne mize. Da bo dovolj prostora za oba, poskrbi velika pisalna miza, ki se razprostira ob oknu in tako omogoča dovolj naravne svetlobe. Zvezki in knjige bodo našli prostor na kotnih poličkah, ki dobro izkoristijo t.i. mrtve kote.

Seveda pa ne gre brez omare. Prostor za oblačila ponuja velika garderobna omara z drsnimi vrati. Omara je narejena do stropa in tako maksimalno izkorišča prostor. Zgornje, težje dostopne police se lahko uporabijo za shranjevanje sezonske garderobe, medtem, ko bo v preostalih delih dovolj prostora za prav vse kose oblek. Mladinsko sobo vam v spodnji galeriji predstavljamo s pomočjo 3D vizualiazcije.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha