Dnevne sobe, Kuhinje, Spalnice, Stanovanja

Neizvedljivi projekti?!

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s strankami, ki se nas obrnejo s t.i. “trdim orehom” arhitekturne ureditve. Pravijo, da so postali srečni lastniki novogradnje, ki je ob nakupu že imela predvideno notranjo ureditev. Tlorisna razporeditev opreme je bila podana s strani projektantov. Sami pravijo, da zadeve na načrtu izgledajo precej obetavne, zaplete pa se  v realnosti. Kar nekaj zadev je neizvedljivih, dimenzijsko neprimernih in predvsem prostorsko neustrezno rešenih. Žal opažamo, da se veliko strank na nas obrne potem, ko so že kupili “kos ali dva”  priporočene opreme, ki sedaj klavrno stoji sredi prostora.

Idealen razpored prostorov naj bi bil takšen, da vsak prostor dobi toliko energije, kolikor je potrebno za opravljanje njegove funkcije. Se sliši preprosto, kajne? A je vsej prej kot tako. Vsak, ki se je kdaj lotil opremljanja stanovanja je prav gotovo naletel na problem neustrezne razporeditve prostora, pomanjkanja le tega in seveda na vedno tanjšo denarnico. In ker je ena pomembnejših stvari, ki odločajo o tem, kako se bomo v svojem novem domovanju počutili razporeditev in notranja oprema prostorov, smo pri InDizajnu mnenja, da je škoda vašega časa in denarja za neprimerne in napačne odločitve. Pri samem načrtovanju vam tako pomaga 3D izris prostora.

Hmmmm…3D izris prostora?! Vsem, ki izraz zveni nepoznano, naj na kratko razložimo. Gre za posebno načrtovanje prostora, ki uporabniku od samega začetka omogoča vpogled v končen videz ambienta. Ali, če se skrajšamo. Pri InDizajnu vaše ploskovne risbe spremenimo v foto realistične podobe, ki omogočajo, da ambient tudi prostorsko začutite in si stvari lažje predstavljate. Posebej pozorni smo na to, da so v sodelovanju z naročnikom vse naše ideje tudi izvedljive in dimenzijsko ustrezne. 3D izris prostora je deloven proces, ki se tke skupaj s samo stranko. Skupaj z vami iz stanovanja, naredimo dom. V spodnji galeriji vam predstavljamo primer 3D izrisa za eno izmed naših strank.

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha