Nasveti

Inspiracija- MHouse

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo navdihujočo arhitekturno stvaritev, Mhouse Singera. Hiša stoji v Moldaviji in je delo arhitektov  Marcel Lucian Studia. V grobem je hiša sestavljena iz dveh pravokotnih škatel, ki ležita pravokotno ena na drugo. Manjša škatla je težka in temna, ter podpira zgornjo belo, ki je lažja. Odprt prostor med terasama, odpira panoramski pogled na okolico. Hiša s svojo notranjostjo ponuja kombinacijo čiste klasike in izpiljenega modernizma.

Odlikuje jo  naravno prezračevanje, ima talno gretje in polirana betonska tla. Velike steklene površine odpirajo prostore in ustvarjajo občutek narave v samem ambientu. Za toplotno učinkovitost skrbi vgrajena toplotne črpalka in visoka stopnja izolacije. Gre prav gotovo za simpatičen primer moderne arhitekture, ki se bohoti sredi narave, a s svojo umeščenostjo ne kazi okolici. Hišo Mhouse si lahko ogledate  v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2720'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha