Nasveti

Nenavadno prilagodljiva klop

Uredili ste si dom. Tudi dovoz je urejen. Kaj pa vrt? Dvorišče? Prva stvar, ki pozdravi obiskovalce vašega doma, je prav gotovo njegova zunanjost: barva fasade, ureditev vrta, morebitne sprehajalne poti. Na vrtu lahko postavimo klopi samostojno, na primer pod drevo, k zidu, na sredo trate ali na razgledno točko vrta. In prav slednje v dolgih poletnih nočeh in lepemu jesenskemu vremenu nudijo prostor za počitek, druženje in posedanje.

Za vas smo pobrskali med trendi in odkrili oblikovalsko novost- nenavadno fleksibilno klopco. Gre za delo oblikovalke Dore Medveczky. Njeno delo nam ponuja povsem novo perspektivo t.i. klasičnih klopi. S svojo iregularnostjo izzva ustaljeno percepcijo klopi. Edinstvena prilagodljiva struktura je sestavljena iz več enot, ki jih kinetičnih držijo skupaj  gumijasti tečaji. Skupaj tvorijo dva štirikotnika prizme, ki se gibljejo samostojno. Kar ustvarja uravnoteženo in udobno površino, ne glede na nepravilnost terena. Zveni zapleteno? V spodnji galeriji si oglejte primere, ki bodo razjasnili vsa vprašanja.

Prilagodljiva

Fleksibilna

Dinamična

Preprosta

Elegantna

Minimalistična

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2380'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha