Nasveti

Prihaja poletje…Ste v formi?

Gotovo smo se že vsi srečali s sledečim scenarijem. Toplo vreme trka na naša vrata, sonce odpira okna in kar naenkrat, je osrednja tema vseh pogovorov, šport, rekreacija, diete in seštevanje dosedaj izgubljenih kilogramčkov. Mi smo šli korak dalje in razmišljali širše. Kako šport in rekreativne rekvizite uporabljati skozi vse leto?! V udobju lastnega doma. Brez skrivanja dolgočasnih fitnes naprav. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj dizajnerskih novosti na področju domače rekreacije.

Fitnes in stil, 2 v 1, bi lahko poimenovali oblikovalski izdelek Vela, ki prihaja iz Lunar Studia. Na prvi pogled deluje Vela, kot moderna skulptura, a v svojem bitu združuje vse, kar potrebuje povprečen fitnes uporabnik. S presežkom estetskega oblikovanja. Gre za moderno sobno kolo za katerega verjamemo, da bo s svojo oblikovalsko dovršenostjo dobil osrednji prostor in ne zgolj majhnen kotiček, nekje za vrati.

vela_01

vela_02

vela_03

vela_04

vela_05

vela_06

Ljudje ob današnjem tempu v sedečem položaju preživimo, tudi več kot 10 ur dnevno. Se zdi skoraj nerealno, kajne? Kot odgovor, na sledečo problematiko so dizajnerji: Camille Jaigu, Mathilde de Colnet & Marion Veauvy, oblikovali stol, ki omogoča vadbo med samo uporabo. Jopple zaradi svoje edinstvene oblike, lovi ravnotežje in s samim balansiranjem, krepi mišice. V stolu so spravljene tudi blazine, ki omogočajo hitre vaje in raztezanje, tudi na delovnem mestu.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2123'}); });

Strani: 1 2© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha