Stanovanja

Garderobne in vgradne omare

Pri opremljanju spalnice, se velikorat osredotočamo, predvsem na izbiro primernega ležišča in  orientacijo le tega, velikokrat pa pozabimo na skoraj najpomembnejše-kam z vso obleko in ostalimi stvarmi? Če imate družino, veste kako pomembno je, da čimbolj učinkovito izkoristimo prostor, ki nam je na voljo. Zato so prava izbira garderobne in vgradne omare.

Garderobne omare ne predstavljajo zgolj prostora za shranjevanje, temveč tudi izviren in estetski element. Glede na lastne potrebe izberite garderobno omaro s klasičnim odpiranjem, drsnimi vrati ali pa vgradno garderobno omaro, ki vam omogoča, da prostor optimalno zapolnite. V zadnjem času predstavljajo vgradne omare velik trend pri opremljanju stanovanja, saj so izredno praktične, z njimi lahko izkoristimo prostor do zadnjega kotička, poleg tega pa jih lahko vgradimo praktično povsod. Z vgradno omaro lahko tudi predelimo prostor , lahko so med zidovi (t.i. niše), prosto stoječe ali z enim zidom ob strani, še posebej pa so odlična rešitev pri opremljanju mansard, kamor bi klasično omaro težko postavili.

V kolikor, se tudi vi odločate za nakup nove omare je prava rešitev za vas 3D izris prostora, ki vam prihrani čas, energijo in denar. Natančno lahko spremljate proces dela, hitro vidite rezultat dela in predvsem omogoča indivudalno prilagajanje naročniku. Tako ste le korak stran od popolne omare. V spodnji galeriji vam predstavljamo rezultat našega dela, ki je predstavljen s pomočjo foto realistične 3D vizualizacije.

 © 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha