Nasveti

Origami zvočniki

Origami označuje zgibanje papirja, ki sicer izvira iz Japonske, a je tudi že pri nas razmeroma znan in priljubljen konjiček. Prvine origamija danes najdemo malodane povsod. Spretno se ga poslužujejo tudi oblikovalci in arhitekti. Vsi poznamo labode, pa majhne ptičke….Kaj pa origami zvočniki? Pri Viva Speakers so nedavno predstavili zvočnike, katere je navdihnil prav origami. Prodoren oblikovalec Jang SE-chan je razvil, neverjetno prenosne in uporabne zvočnike, ki so tako majhni in tanki, da z lahkoto zdrsnejo v vsak žep. Kompatibilni so tudi z iPhoni in ostalimi Androidi. Zvočnik enostavno povežemo z Bluetoothom in voila, že poslušamo.

Če ga želite odpreti, da oblikuje določen kot kocke, moramo preprosto zavrteti zgornji in spodnji del, v enem ritmičnem zasuku. Podobno kot bi vrteli Rubikovo kocko. Zvočnik je kljub svoji majhnosti, močan. Glasba prihaja iz vseh 4-ih strani in tako ustvarja t.i. surround sistem. Zaradi svoje zasnove uporablja prazne prostore kocke kot soundbox. S tem dosega veliko kakovost bas zvoka. Ob svoji praktični pa je simpatična tudi vizualna nota, aluminija s kromiranimi poudarki.

Nam je všeč eleganten in minimalen dizajn. Kaj pa vam?

Pameten dizajn

Eleganca

Za vsak žep

En zasuk…

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2321'}); });

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha