Stanovanja

Dom po meri

A ne bi bilo lepo, če bi lahko na enem mestu našli vse odgovore v zvezi z urejanjem doma? Pri InDizajnu jih lahko. Ponosni smo, da strankam nudimo celovito svetovanje, ki se začne že pri načrtih za vaš sanjski dom.

Nudimo vam natančno izmero prostorov in izdelavo tlorisa z vrisanim pohištvom. Ta vam bo v veliko pomoč pri nadaljnjih posegih, kot so elektro in vodovodne inštalacije. Natančna postavitev pohištva je pomembnejša, kot izgleda na prvi pogled. Vaš vodovodar pa vam bo sila hvaležen, ko ne bo rabil dodatno prestavljati vodnega odtoka v kuhinji. Hvaležna pa bo tudi vaša denarnica.

Naslednji korak je tako imenovani izris prostora po predhodnem tlorisu ali načrtu. Pri InDizajnu vaše ploskovne risbe spremnimo v 3D obliko in vam tako omogočimo celovit in jasen vpogled v nastajajoč prostor. Stranka na ta način pridobi manevrski prostor za poljubne spremembe. Seveda pa vam pomagamo tudi pri iskanju idejne zasnove in izdelavi ponudbe za izvedbo. Svetovanje še nikoli ni bilo tako enostavno. Obiščemo vas lahko na domu ali pa se nam oglasite preko e-maila. V spodnji galeriji si lahko ogledate enega izmed naših projektov.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha