Dnevne sobe, Stanovanja

Bela in rdeča

Eden izmed naših projektov je bila tudi ureditev, v spodnji galeriji, prikazanega stanovanja. Gre za odgovor na vprašanje, kako z uporabo čim manj izraznih elemenentov, ustvariti mirno in izčiščeno okolje, ki pa nikakor ni monotono in sterilno. Prevladajoča barva je bela, ki s svojo nevtralnostjo nudi veliko manevrskega prostora rdeči, ki se pojavlja, kot povezovalna nit in dodatek. Gre za popestritev v obliki pohištvenih elementov.

Osrednji uporabljeni materiali so les, kamen ter keramika. Nevtralne barve in ravne linije v prostor vnašajo eleganco. In tako se skozi celoten ambient vije enovita in dodelana zgodba. Ničesar preveč in ničesar premalo. Uporabljeni elementi so tako v sozvočju in za nobenega izmed njih ne moremo reči, da dominira, temveč skupaj soustvarjajo domačnost in umirjenost prostora.

Prostor je v celoti odprt in zračen. Velike steklene površine in bele stene pa mu dajejo izredno svetlobo in tako delajo ambient lahkoten. V spodnji galeriji si lahko ogledate naše prostorske rešitve, ki vam jih predstavljamo s pomočjo fotorealistične 3D vizualizacije.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha