Nasveti

Vinilne nalepke, konec s dolgčasom

Puste stene? Pomanjkanje barv? Nekaj preprosto manjka? Zveni znano? Ali pa preprosto želite dodati svoji steni zadnji dotik. Malenkost šarma in šika. Vinilne nalepka so prav gotovo prava izbira, kadar želite popestriti svoje  stanovanje ali poslovne prostore.

Preprosti šik

Spomini, ki ne zbledijo

Kavo mogoče?

Lahke za apliciranje, enostavno jih prilepite na izbrano gladko površino, in prav tako enostavne so za odstranjevanje. Obenem pa vam prihranijo ure in ure barvanja. V kolikor se jih naveličate jih hitro zamenjate in tako imate zmeraj pester in zanimiv dom. Dobavljive so malone v vseh izvedbah. Od elegantnih, retro-šik dizajnov, napisov, motivov, otroških vzorcev do povsem personaliziranih izvedb.

V času nenehnih sprememb in trendov vam vinilne  nalepke omogočajo, da stene po želji okrasite in ko se naveličate hitro dodate nove nalepke ali stare brez težav odstranite. Postanite sam svoj oblikovalec. Vzemite si čas, poglejte naokoli in poiščite prazno steno ali drugo površino, ki lahko v kratkem v vaš dom ali pisarno vnese novo energijo. Prelepite tisto belo steno za kavčem z velikim drevesom. Otroški sobi dodajte nekaj razigranosti  s prikupnimi domišljijskimi junaki. Kdo je rekel, da bi v kopalnici morala biti samo keramika?! Nalepke gredo povsod.

Modra pravljica

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1603'}); });

Strani: 1 2© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha