Nasveti

Kopalnica, moderno svetišče

Kopalnice, že dolgo niso “zgolj eden” izmed prostorov. Sodobno oblikovanje interjerja, jim že dlje časa pripisuje funkcijo, ki jim upravičeno pripada-mesto, kjer se naš dan začne in prostor, kjer podobe še niso nadele mask.

Domači spa

Večerno razvajanje

Za marljiva jutra

Dizajn kopalnic in kopalniške opreme v prostor vnaša filozofijo in razmišljanje uporabnika. Kopalnica je postala izjava. Preko učinkovitih prostorskih rešitev, oblikovnih sladkorčkov in navsezadnje trendov, spoznavamo življenjski način njenega lastnika. Žive in pisane barvne kombinacije. Klasične izvedbe. Marmor v kombinaciji z lesom? Izbira je vaša.

Snežno bela kopalnica

Sprehod skozi gozd

Dotik barve

Mi smo preprosto navdušeni nad kolekcijo Italijanskega podjetja Cerasa. Njihov dizajn prinaša v oblikovanje kopalniške opreme svežino in vitalnost, ki bi jo le redko najdemo v takšnih prostorih. Kopalniške kadi in oprema s svojo dodelanostjo in luksuzno izvedbo, v dom vnašajo izkušnjo spa-ja, prenesenega v udobje in intimnost lastne kopalnice. V kolikor odštejemo, da velika večina  njihov izvedb, zahteva velik prostor in dovolimo, da nas zapelje njihov dizajn, verjamemo da se bo tudi vam porodila marsikatera ideje, ki vam bo dala krila pri opremljanju vaše kopalnice.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1575'}); });

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha