Nasveti

Vgradne omare

Vsi smo se že srečali s problemom pomanjkanja prostora za shranjevanje. Ko klasična omara in klet nista več dovolj. Učinkovita rešitev so vgradne omare, ki v svoji praktičnosti združujejo funkcionalno izkoriščen prostor in privlačen izgled. Obenem nudijo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga pri klasičnih omarah zmanjka – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. Vgradna omara je za razliko od klasične omare popolnoma prilagojena prostoru, ovira niso niti razne inštalacije in stikala.

črno-bela kombinacija omare

Steklo na vratih

Bela pregradna omara

Za vsako situacijo v prostoru je mogoče najti primerno rešitev. Medtem ko imajo navadno klasične omare že dano notranjost, pa je pri vgradnih omarah izbira notranjosti in zunanjosti omare poljubna in popolnoma prilagojena željam kupca. Pri notranjosti lahko izbiramo med policami, obešalnimi palicami, izvlečnimi in prečnimi obešalniki, predali, košarami, obešali za hlače, pasove ali kravate, lahko pa so rešitve povsem specifične (npr. pisalna miza v omari). Najpomembnejše vodilo pri izbiri omare,naj bo funkcionalnost združena s vašimi potrebami.  Samo omaro lahko vgradimo praktično povsod: spalnice, otroške sobe, predsobe in hodniki, kuhinje, kopalnice, pisarne, vetrolovi, kletni prostori,… Pomembno je,da se prilega prostoru, pri čemer moramo upoštevati že obstoječe pohištvo, stene in tla, velikost in osvetljenost prostora.  Vgradne omare v dizajnu, materialih in barvah ustrezajo vsem modernim pohištvenim smernicam. Med trendi prevladujejo drsna vrata ravnih in preprostih linij, elegantne in čiste oblike, kombinacije lesa z dodatki iz različnih materialov, kot so steklo, pleksi steklo in kovina, veral v barvnem ali lesnem dezenu, barvno steklo, jedkano ali tripleks steklo, furnirane plošče, usnje, fotoprint, tapete…  Omejitev praktično ni. Igramo se lahko  pri  izbiri konfiguracij elementov in materialov. .Prednost je, da zmeraj sami pri danem modulu, dodamo zadnji košček sestavljanke. S tem pa je naša omara edinstven izdelek.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1407'}); });

Strani: 1 2© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha