Kuhinje

Dotik lesa

Se še spomnite Ostržka? Pravljice o mizarju Pepetu in njegovi leseni lutki, ki ji dobra vila vdihne življenje? Zgodbe o lepoti lesa. A se je tudi vam že kdaj zgodilo, da ste se zalotili da z roko drsite po veliki leseni površini? Jo gladite in sanjarite o gozdu? Drevesih, ki so tam zrasla? Drži. V lesu je energija. In njegova uporaba v ambientih, kot dobra vila, daje prostoru življenje in potrebno toplino.

Že od pradavnine nas obkrožajo leseni predmeti in potrebščine, zato je razumljivo, zakaj imamo ta material tako radi še danes. Les je v notranjem ambientu pomemben estetski element. S svojimi danostmi, kar kliče po dotikih, ter daje topel in domač občutek. In tako v prostor vnese pridih narave.

Pri InDizajnu smo pri oblikovanju opreme za spodaj predstavljeno stanovanje, izhajali iz note: Les je lep. Iz velikega spoštovanja do samega materiala in vračanja k naravnemu, se kot osnovno vodilo skozi vse prostore pojavlja les v kombinacijami z drugimi materiali. Tako se le ta, pojavlja kot skrbno premišljen dodatek, ki dopušča neskončne možnosti kombiniranja. Lesena tla in  masivna miza v kombinacijami z elementi v visokem sijaju, pa govorijo o preprosti eleganci, ki zaradi izbranega kombiniranja materialov, postavlja les na piedestal. V galeriji si oglejte predvidene rešitve, ki so predstavljene s pomočjo fotorealistične 3d vizualizacije.© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha