Nasveti

Nasveti za ureditev spalnice

Pri urejanju spalnih prostorov, nam pogosto zmanjka idej. Nekako logično je, da v spalnici potrebujemo prostorno posteljo, dovolj veliko omaro in atraktivne dekorativne elemente. Običajno se zaplete, ko poskušamo spalnici dati malce več karakterja. Za vas smo poiskali nekaj navdihujočih 3D vizualizacij Artema Lazareva.

Svetloba

Pomemben faktor pri opremljanju spalnice je prav gotovo svetloba. Ta naj bo docela premišljena- v spalne prostore ne umeščamo premočnih svetil. Svetlobo in postavitev luči pa prilagodimo samemu prostoru. V kolikor imate v spalnici delovni kotiček, naj ima le ta lastno svetlobno stikalo. V spalnico pa nikakor ne pozabite umestiti nočnih lučk. Te vam bodo omogočale prijetno branje pred spanjem.

Police

Ne pozabite na odlagalne površine. Tudi v spalnico je smiselno umestiti zadostno količino polic in vsaj eno nočno omarico ali nižji regal za odlaganje. Tovrstni elementi so posebej praktični za odlaganje zloženega perila, knjig pred spanjem ali zgolj, kot polica za okvirjene slike.

Stenske dekoracije in barve

Učinkovita in hitra popestritev spalnih prostorov, so stenske dekoracije. Velik vizualni efekt lahko dosežete že s spremembo barve ene same stene. V kolikor ste ljubitelj močnejših barvnih odtenkov, vam priporočamo, da prebarvate zgolj steno, ki jo pred spanjem ne gledate neposredno. Običajno je to stena za posteljnim vzglavjem. Dobra rešitev pa so tudi (ponovno) vedno bolj popularne tapete. Te lahko nalepite po celi steni ali zgolj po delu stene. V kolikor bi zgolj radi dodali malce “šika” in elegance, nad posteljo obesite zanimivo, podolgovato sliko. To je lahko fotografija, umetniška slika ali celo otroške slike, ki smo jih primerno okvirili.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '6409'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha