Nasveti

Lebdeča postelja Aladino up

Ljudje v postelji preživimo približno eno tretjino svojega življenja. Najbrž ni potrebno preveč izgubljati besed, da je kvaliteta spanca bistvena za preostali dve tretjini. Na sam spanec v veliki meri vpliva ustreznost, oziroma neustreznost ležišča in izbrane vzmetnice.

Danes vam predstavljamo posteljo, na kateri se spi, kot na oblaku. Lebdeča postelja z zvenečim imenom »Aladino up« je delo izjemno popularnega italijanskega pohištvenega podjetja Alf Group. Postelja je na prvi pogled, kratko malo dih jemajoča. Zdi se, da celotna konstrukcija postelje lebdi v zraku, brez kakršnekoli dodatne opore. Skrivnost te lebdeče postelje, se skriva v izjemno dovršeni platformi, ki skriva »pomožne« noge postelje in tako daje videz peresne lahkotnosti. Celoten dizajn postelje reflektira zadnje trende na področju oblikovanja pohištva. Posteljo, ki vas bo prav gotovo navdušila, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '6359'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha