Nasveti

Moderen dom

Pojem sodoben dom je tako širok, da bi izredno težko rekli kaj pravzaprav je to moderen dom. Še nedolgo nazaj je prevladovalo mnenje, da je trend v sodobno opremljenih domovih minimalistično pohištvo in skrajno izčiščene liniji. Zadnje novosti in nove smernice dokazujejo, da temu še zdaleč ni tako. Danes je dovoljeno prav vse. Retro in vintage stili se mešajo s prečiščenimi linijami in osnovnimi vodili. Nekako, kot če bi rekli manj je več-kadar mu dodamo kanček topline.

Danes vam predstavljamo nekaj krasno opremljenih interierjev, oblikovalca Steva Leunga, ki po celem svetu opremlja stanovanja in spreminja pojmovanje sodobnega doma. Za njim stoji velika ekipa, kar 350 profesionalcev, ki se vsakega prostora lotijo do potankosti ali bolje rečeno do zadnjega kotička. Gre za moderna domovanja s dodatkom luksuza. Nekaj njegovih del si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2804'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha