Nasveti

Kam po kuhinjo? 7.del- Mizarstvo Avbelj

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje Mizarstva Avbelj.

V Mizarstvu Avbelj izdelujejo kuhinje po meri. V njihovi paleti tako lahko najdemo  bolj klasične ali starinske kuhinje, ki bi jih pričakovali pri babici ali na podeželju, vendar nudijo toplino in ugodje, ter modernejše kuhinje z ravnimi in čistimi linijami, ki prostoru pustijo zračnost in svobodo. Za Vas izdelajo kuhinje po meri, v stilu ter barvi, ki vam je najbolj pri srcu. Lahko izberete bolj klasično kuhinjo z večjim številom detajlov ter skrbno izdelanimi ročaji, ki bo imela topel toskanski ali podeželski pridih. Ali pa izberete moderno kuhinjo ravnih linij, ki bo toploto v vašem domu pričarala z ekskluzivnim dizajnom ter široko barvno paleto. Nekaj  dizajnov Mizarstva Avbelj  vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2707'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha