Nasveti

Luči malo drugače…

Luč spremeni prostor. Ne samo,da svetloba in njena smiselna uporaba vplivata na razpoloženje, temveč so svetila danes ključen dekorativen element ambienta. Dizajnerji so šli pri oblikovanju svetil ne zgolj v korak s časom, ampak so v njihovo oblikovanje vnesli malodane futuristične prvine in elemente umetniških skulptur. Osvetljava je eden izmed najbolj pomembnih vidikov notranje opreme. Izbira osvetljave vpliva na celoten videz vašega stanovanja, vendar je pogosto ena težjih odločitev, od vseh elementov v stanovanju  pa opravlja najbolj pomembno funkcijo. Mora biti dovolj vsestranska in funkcionalna, saj le tako lahko ustvarimo popolni ambient. V sobah, kjer je potreba po različnih vrstah osvetljave (npr. kuhinja), je nujno potrebno zagotoviti pravi tip in kombinacijo osvetljave.

Ob vsem tem pa ne pozabite na dekorativno osvetljavo, ki ni le okrasni element, ampak tudi pomemben vir svetlobe, ki zaradi svojega namena postavitve pomembno doprinese h končnemu videzu prostora. Dekorativna luč zagotavljajo avtentično bivanjsko izkušnjo, osebni stil in harmonijo ter vzbujajo prijetna in pozitivna čustva. Gre za funkcionalna in našim očem prijazna svetila ali navidezna okna kot jih tudi imenujemo. Dekorativna svetila lahko svetijo usmerjeno ali razpršeno (posredno). Ne glede na smer pa je zelo pomembno, da imamo možnost reguliranje njihove svetilnosti.

Za vsa smo poiskali nekaj najbolj odštekanih in zanimivih oblikovalskih idej

One Man Shy Lamp

Viable London

Tree Light, Wan Jin Joo

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1765'}); });

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha