Nasveti

LED luči malo drugače

Danes vam predstavljamo oblikovalski projekt, ki se je kot vsi dobri projekti, začel iz potrebe. Lastnik podjetja e3light, Flemming Viktor Andersen se je leta 2011 lotil temeljite prenove svoje hiše na Danskem. Kot se za strokovnjaka na področju svetil spodobim je imel za svoje novo domovanje, samo najvišje standarde in seveda zahteve. Ob iskanju primerne rešitve za osvetlitev prostorov je naletel na trši oreh- vse dosedanje rešitve so se mu namreč zdele premalo tehnično dovršene in obenem premalo časovno odzivne.

Spoznal je, da morajo biti uporabljena svetila odzivna na človekove reakcije in potrebe. Tako se je podjetje e3light takoj lotilo izdelava inteligentnega komercialnega produkta, ki s krasnim dizajnom, podpira posameznikov življenjski slog. Rezultat dela so inovativne LED luči, ki se odzivajo na človekovo gibanje. Kar je posebej priročno za ljudi, ki morajo vstajati ponoči, a se bojijo da bodo s prižiganjem luči zbudili partnerja. Omenjeni luči so krasne tudi za otroške sobe in kopalnice. Ambientalna svetloba je namreč izredno prijetna in očesu prijazna.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5799'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha