Nasveti

Drugačna kuhinja

Uporabna sodobnih medijev in malce bolj ekscentričnih dodatkov pri opremljanju doma postaja vedno bolj popularna. Pravzaprav ni nič nenavadnega poigravanje s umetniškimi inštalacijami v dnevnih prostorih. Predstavljajte pa si, da stopite v kuhinjo, ki je skorajda umetniški projekt. In prav idejo presenečenje, sta želele ujeti oblikovalca Lisiane Scardoelli in  João Pedro Crescente, ko sta se lotila priprave kuhinje za sejem notranje opreme Mostra Casa & Cia 2013.

Celotna kuhinja je tako preplet enkratnih detajlov, urbanih dodatkov in umetniških inštalacij, ki dajejo celotnemu prostoru malce ekstcentričen videz. Celoten prostor je v osnovi razdeljen med dva volumna. Temnejši siv volumen je sestavljiv monolit, ki ponuja sedalno površino, prostor za elektronske napravice in služi, kot servirni prostor ob vhodu v stanovanje. Srebrni del pa se kot lebdeče telo dviga nad prostorom in vanj vnaša igrivost. Kuhinja, kar kliče po tem da izgubimo strah pred kuhanjem in se lotimo ustvarjanja.

Navdušila nas je uporaba luči. Razsvetljava v sami kuhinji variira vse od drobnih vgrajenih LED luči, ki osvetljujejo posamezne police in predale, do modernih visečih, vse do umetniško razstavljenih neonk. Fantastičen detajl je tudi ogromno umetniško platno, ki da prostoru malce galerijski pridih. Kuhinjo, ki nas je navdušila, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5783'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha