Kopalnice

Kopalnica…moj tempelj

V kopalnici se pričnejo naša jutra. Pomislite…Ne bi bilo lepo,da bi svoj dan pričenjali v taki, ki bi vam, še preden sonce popolnoma vstane, na obraz narisala nasmeh? Pri  InDizajnu  poskrbimo, da ideje postanejo resničnost.

Kopalnica  že dolgo niso več samo prostor namenjen osebni higieni, temveč  vse bolj postajaja simbol posameznikove kulture bivanja. Je  prostor, kamor se lahko umaknemo po napornem dnevu in si privoščimo nekaj miru ter sprostitve. Mali templj. Temu primerno je tudi vedno večji poudarek na izbiri ustreznih izdelkov za kopalnice, materialov in navsezadnje barv. Trendi gredo naprej in z njimi prihaja široka paleta izbire.

Kadar gre za naše stranke, jim pri InDizajnu zmeraj prisluhnemo in poskušamo v naše delo vnesti njihove želje, sanje in pričakovanja. Tako smo za stranko iz Velenja izrisali njeno sanjsko kombinacijo kopalniške opreme. Želela je preprosto eleganco v rdeče-črnih odtenkih. Bogata keramika in cvetlični vzorci tako lepo zaokrožijo minimalistično, belo pohištvo. Ničesar preveč in ničesar premalo. Obenem pa kopalnica nudi dovolj prostora za dolgo jutranje prebujanje v zavetju lastnega kopalniškega templja. V galeriji si poglejte naš izdelek.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha