Nasveti

Kopalnice – načrtovanje

Tukaj si bomo podrobneje ogledali kopalnice in kopalniško opremo. Tako kot za druge prostore je dobro tudi za kopalnico prostor načrtovati celostno – že pred gradnjo. V kolikor boste ujeli pravo velikost za vaše potrebe bo tudi nadaljnji potek opremljanja lažji.

Sodobna kopalnica

Če imate prostor...

Opreme se lahko lotite sami ali s pomočjo za to usposobljenih strokovnjakov. Slednja pot je lažja, hitrejša in manj tvegana. Vendar pa ne pozabite, da boste v vašem domu živeli vi, zato naj bo oprema prilagojena vašemu okusu, željam in potrebam. Poleg osnovnih nalog, funkcionalnosti in estetskega izgleda je zelo pomembno ustvariti prostor celovito in ga povezati s sosednjimi prostori, kar lahko dosežemo oblikovno ali z barvami. Pri tem ni potrebno da v prostorih uporabljamo iste barve – zadosten efekt dosežemo že z detalji, ki se ujemajo ali pa so v nasprotnih barvah in pritegnejo pozornost. Najbolje se boste počutili, če bo kopalnica odražala osebnost in navade družinskih članov, saj le v takem stanovanju lahko živimo zadovoljno in uravnovešeno, brez občutka neugodja in odtujenosti.

V kolikor niste tako omejeni s prostorom in želite nekaj posebnega – prostor opremite kot bivalni in ne le kot namenski prostor za osebno higieno. Tu si lahko uredimo prostor za rekreacijo, masažo in celo savno. Temu pa lahko za boljši efekt dodamo še manjši kamin ali počivalno zofo. Videz svežine in vtis naravnega okolja v prostoru pa dosežemo izbiro primernega zelenja.

Luksuzna kopalnica

Kamin v kopalnici

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '273'}); });

Strani: 1 2© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha