Nasveti

Kavni aparati za lažja jutra

Kava. Tolikokrat opevana. Velika rešiteljica marsikaterega težkega jutra. V kolikor tudi vi sodite med pivec le te, veste kako prija vonj sveže zmlete kave, ki zjutraj zadiši in prebudi brbončice. Pravi ljubitelji si gotovo ne predstavljajo pričetka novega dne brez nje. Napredek pri oblikovanju kavnih aparatov je bistveno olajšal pripravo le te. In tako lahko imamo s pritiskom na en sam gumb, zmeraj vrhunsko kavo na dosegu roke.

Kava in njena priprava sta danes zelo velik in donosen posel. Na področju, kjer ostra konkurenca narekuje vsakdanji ritem, je odlično oblikovanje temeljnega pomena. Tako za kuhalnike, ki so bili na začetku 20. stoletja namenjeni kuhanju turške kave kot za vrhunske kavne aparate za gospodinjstva, ki jih je v štiridesetih letih razvila tovarna barskih kavnih aparatov.

Trendi se spreminjajo in v koraku z njimi inovativnost in kreativnost na področju oblikovanja kavnih aparatov. Tako najdemo tako rekoč vse. Od klasičnih aparatov, ki spominjajo na pomanjšane gostilniške pripravljalnice rjavega zlata do vesoljskega dizajna na katerega bi bila ponosna še NASA. Izbira je bogata kot kavna paleta. Od močnega črnega Espessa do blagega Latte-ja. Izbiro prepuščamo vam.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1552'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha