Nasveti

Mizica za prenosnik

Verjetno smo se že vsi zalotili, da ob delu za računalnikom, posebej prenosniku, slej kot prej povsem skrušeno sedimo. Rame povešene, hrbtenica pa sključena. Iz preddispozije, da je potrebno udobno sedeti in predvsem iz  želje po ergonomično oblikovani mizi za prenosnik, izhaja naslednji dizajn. Gre za mizico za prenosnik, ki je delo oblikovalca Marca Trana.

Miza je oblikovno izredno premišljena in dodelana. V sredini ima “izskočen” predal oziroma polico, kamor postavimo naš prenosnik. Tako je po vzoru miz iz arhitekturnih birojev, naša delovna površina v primerni očesni višini in obenem lažja dostopna za tipkanje. Ni se nam potrebno sklanjati nad mizo. Višina ekrana je z izvlečno polico nastavljiva. Nas je navdušila tudi estetska plat mize. Miza nikakor ni okorna ali premasivna. Je elegantno dodelana in obenem dovolj šik, da samostojno stoji sredi prostora. Svežo oblikovno idejo vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2709'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha