Nasveti

Kam po kuhinjo? 5.del- Kuhinje Linea

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje Linea.

Kuhinje Linea odlikuje svež in zanimiv dizajn, ki je plod sodelovanja med proizvajalcem in samo stranko. Pri Linei tako ponujajo izris kuhinje pred samim nakupom. Tako vidite, kako bo vaša kuhinja izgledala pri vas doma. Izris kuhinje seveda poteka ob vaši navzočnosti, tako da bo kuhinja res takšna kot si jo želite. Izris pred nakupom tudi dobite in je brezplačen. V svoji paleti izdelkov ponujajo številne linije kuhinj, od modernih in trendovskih, do bolj umirjenih ter rustikalnih izvedb. Ob nakupu nudijo tudi meritve in montažo. Pri njih pa lahko tudi opremite svojo kuhinjo z belo tehniko po vaših željah. Pri Linei lahko naročite belo tehniko, nape ter korita večine znanih proizvajalcev. Nekaj dizajnov kuhinj Linea si lahko ogledate v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2693'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha