Nasveti

Svež pristop k shranjevanju živil

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo zelo “svežo” idejo, ki prinaša revolucijo pri shranjevanju živil. Gre za nov tehnološki pristop k ohranjanju svežine živil. Inovacija prihaja iz podjetja Whirlpool Global Consumer Design, kjer so izdelali serijo dodelanih  hladilnih sistemov, ki omogočajo pametno krmiljenje, ki  uporabniku še olajšajo pregled in nadzor shranjevanja hrane. Odlikuje jih simpatičnen dizajn in premišljenost. Konec je z dolgočasnimi hladilniki in hladilnimi torbami. Izbiramo lahko med košarami za sadje,  košarami za vino, vinskimi hladilniki, manjšimi hladilnimi posodami za sveža zelišča in hladilnimi skrinjami.

V svojem razvoju pa so pri Whirpoolu šli še korak naprej, saj so centralnemu hladilnemu sistemu dodali še eko noto. Sam sistem namreč omogoča, da deluje kot centralni hladilni sistem, ki je nameščen v bloku in preko katerega se potem povezujejo-preko pametnega krmiljenja še ostala stanovanja. Na ta način privarčujemo veliko količino energije in nenazadnje prostora. Več o samih izdelkih v spodnjem videu in galeriji.

VIDEO —> Whirlpool Global Consumer Design

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2691'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha