Nasveti

Kam po kuhinjo? 11.del- Kuhinje Erjavec

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj Erjavec.

Moderne profesionalne kuhinje po meri so zasnovane funkcionalno in ergonomsko, so čistih in enostavnih oblik. Vsi elementi za kuhinjo in detajli so zasnovani tako, da je enostavna za uporabo in vzdrževanje, hkrati pa moderne kuhinje dajejo interierju dodaten pečat kvalitetnega oblikovanja. Pri Mizarstvu Erjavec vam tako izdelajo kuhinje po vaših željah z njihovim strokovnim svetovanjem in dolgoletnim znanjem. V družinskem podjetju Mizarstvo Erjavec so specializirani za izdelavo kuhinj po meri. Kuhinjsko pohištvo so pričeli izdelovati že leta 1971. V vseh teh letih so s kakovostnim delom postali eden najbolj znanih ter uveljavljenih izdelovalcev kuhinjskega in drugega pohištva po naročilu. Več o kuhinjah Erjavec v spodnjem videu in galeriji.

VIDEO ——> KUHINJE ERJAVEC

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2733'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha