Nasveti

Kam po kuhinjo? 10.del- Kuhinje Maros

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj Maros.

V salonih Maros  nudijo kuhinje, kjer dobite največ za svoj denar. Ponudba italijanskih kuhinj Essebi in Snaidero  ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Kuhinje Maros odlikuje moderen dizajn, vrhunska izdelava, najkvalitetnejši materiali, vsestranska funkcionalnost in ergonomičnost.  V Marosu da vam izdelajo načrt kuhinje in svetujejo z inovativnimi rešitvami. Nekaj njihovih modelov predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2728'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha