Nasveti

Kam po kuhinjo? 4.del- Kuhinje Panles

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje Panles. 

Kuhinje Panles odlikuje premišljen dizajn. V podjetju se trudijo za nenehen tehnični napredek in hkratno ohranjanju čuta za človeka, v ustvarjanju dih jemajočih rešitev,ki pa ohranjajo  oblikovne vrednosti in funkcionalnosti. Njihovi dizajni združujejo moč in čudovito izkušnjo bivanja z učinkovitostjo in funkcionalnostjo. V svojem bogatem spektru kuhinj bo prav gotovo vsak našel kaj zase. Strankam nudijo strokovno svetovanje in projektiranje prostora, izmere na domu in montažo. Nekaj dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2687'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha