Nasveti

Kam po kuhinjo? 9.del- Elementare

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj podjetja Elementare.

V Elementare zase pravijo, da je  interier in je INTERIER. Prvi je lahko skupek izbranih (dizajnerskih) predmetov, ki vsak zase delujejo popolno, skupaj pa ne ustvarjajo prave celote, ki ji pravimo dom. In kaj je interier? Izbiranje in oblikovanje popolne in udobne celote. S posluhom za prostor, človeka in bivanje. Take, pri kateri je vsak predmet na mestu, s svojo funkcionalnostjo in lepoto. V Elemetare dajejo prednost slednjemu. Pri njih boste našli kuhinje različnih proizvajalcev. Vse od Ewe, Comprex, Lago, Minacciolo, Modulnova, Scavolini, Stosa in mnoge druge. Nekaj modelov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2721'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha