Nasveti

Garsonjera na 29 m²

Garsonjere so majhna stanovanja, pogosto namenjene bivanju ene osebe ali para. Če so nekoč veljala za “neudobna in natlačena” bivališča, sodobni trendi in premišljeno oblikovanje, dokazujejo nasprotno. Danes vam predstavljamo lično garsonjero, ki obsega vsega 29 m². Gre za delo priznanega notranjega oblikovalca Antona Grishinab, ki je iz majhnega prostora, ustvaril svetlo , uporabniku prijazno stanovanje.

Prva asociacija ob ogledu omenjene garsonjere je prav gotovo pisano in sveže. Kljub prevladujoči beli barvi, stanovanje nikakor ni pusto, kaj šele sterilno. Barvni dodatki odlično dopolnjujejo celotno zgodbo in sami predstavijo nekakšne mejnike med posameznimi prostori. Dnevna soba je čez dan namenjena počivanju in druženju z gosti, zvečer pa se kavč z enim potegom raztegne in spremeni v udobno posteljo. Kuhinja je kljub svoji majhnosti dovolj prostorna. Dodaten delovni prostor ji daje t.i. zajtrkovalni pult oziroma jedilna miza, ki se lahko med kuhanjem uporabi, kot dodatna delovna površina. Velik plus stanovanja je prav gotovo tudi vgradna omara, ki je v hodniku decentno skrita pred neželenimi pogledi. Kopalnica je vse kar kopalnica pravzaprav mora biti- Povrhu vsega pa še “šik” in udobna. Garsonjero, ki nas je navdušila si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5833'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha