Nasveti

Brezčasno opremljanje

Kaj dela nek dizajn brezčasen? Kaj pravzaprav dela dom brezčasen? Se vam je kdaj pripetilo, da ste v roke vzeli revijo iz nekega povsem drugega časa in v njej našli kose pohištva ali opreme, ki bi bili kot nalašč za vaše stanovanje? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako opremiti svoj dom z zimzelenimi kosi, ki vam bodo v ponos še dolga leta.

Prvo pravilo pri iskanju brezčasnega videza je prav gotovo težnja po trajnosti. Kosi pohištva z jasnimi linijami, dobro izdelavo in kvalitetnimi materiali, imajo vse lastnosti da postanejo trajni. Oblikovalski trendi se spreminjajo iz sezono v sezono. Smernice določa modni svet, ki je nemalokrat muhast in izrazito barvno kričeč. Pri izbiranju trajnih kosov vam svetujemo, da posegate po ravnih linijah, brez dodatnega okrasja. V kolikor je pohištvo barvano, naj bo le to v naravnih tonih, najbolje pa da v leseni različici. Stil, ki nikakor ne gre iz mode, je prav gotovo t.i. klasični stil. Klasični kosi pohištva in dekoracije odražajo prefinjenost, eleganco in kakovost materialov. Nemalokrat so kosi pohištva iz različnih oblikovalskih obdobij, a jim je skupna visoka ohranjenost in kvaliteta. Posamezni dekorativni elementi niso izpostavljeni, ampak premišljeno dopolnjujejo celoten videz prostora. Pomembno pa je, da pazite da v iskanju brezčasnega videza ne zapadete v sivino. Zimzeleni kosi niso nikakor dolgočasni kosi. O Za navdih smo za vas poiskali nekaj primerov trajnega opremljanja, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5824'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha