Nasveti

Funkcionalno pohištvo

Zaradi vrtoglavih nepremičninskih cen, se je danes marsikdo primoran odločiti za manjše stanovanje, kot bi ga želel in potreboval. Garsonjere in manjša enosobna stanovanja postajajo dom, kjer na razmeroma majhnem prostoru biva celotna družina. Ob tem pa se pojavlja problem pomanjkanja prostora. Kam umestiti posteljo, delovno mizo, omaro?….pa gotovo bi želeli imeti še nekaj prostora za svoj prosti čas?!

Prva rešitev je prav gotovo izris prostora, kjer vam notranji opremljevalci s strokovnimi nasveti prihranijo marsikateri evro in stisko ob razmišljanju, kako in kam umestiti pohištvo. Izris prostora pa vam prav tako omogoči, da pregledno vidite, kako bodo posamezni deli stanovanja funkcionirali in s tem lažje predvidite kaj potrebujete in kaj ne. Prav v majhnih stanovanjih so premišljene prostorske rešitve nujne. Neprimerna oprema in njena umestitev,lahko že tako majhen prostor, še dodatno pomanjša.

Kljub temu, da je govora o majhnih stanovanjih, morajo ta zadovoljevati prav vse potrebe njihovih prebivalcev. To pa lahko dosežemo z integriranjem funkcionalnega pohištva, ki v sebi združuje dvojnost svoje funkcije. Omara, ki se z enostavnim potegom spremeni v posteljo. Mize, ki v sebi skrivajo prostor za odlaganje in hrambo predmetov. Vodilo pri izbiri le teh naj bo enostavnost uporabe, kvalitetna izdelava in funkcionalnost, ki ustreza tudi vašim estetskim kriterijem. Funkcionalne in domiselne rešitve bodo spremenile stanovanjsko območje, kot je denimo dnevno sobo, v spalnico, igralnico ali delovni prostor. Z takšnim spreminjanjem se bo vloga, bivanja izboljšala in izpolnjene bodo vse zahteve sodobnega stanovanja.

Za vas smo pogledali k italijanskemu podjetju Clei. Njihovi oblikovalci so pravcati čarovniki na področju oblikovanja funkcionalnega pohištva. Specializirali so se na področju dizajniranja pohištva, ki s svojim pametnim sistemom in več funkcionalnostjo omogoča, da izkoristite prav vsak milimeter stanovanja. Prav gotovo, bi jih priporočali vsem, ki se spopadajo s pomankanjem prostora.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1697'}); });

Strani: 1 2© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha