Nasveti

Kam po kuhinjo? 16.del- Mobalpa

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj podjetja Mobalpa.

Mobalpa nudi povsem nov pogled na bivalni prostor, še posebej pa na kuhinjo. Sodobne kuhinje, pa naj gre za klasične ali pa moderne kuhinje po meri, kot jih narekuje Mobalpina vizija, niso obravnavane kot ločen prostor od ostalih, temveč kot osrednji prostor, ki se z njimi staplja v enotno stanovanje.Njihove kuhinje so zračne, prostorne, udobne, funkcionalne, predvsem pa so pri izdelavi kuhinj pozorni na kvaliteto. Na voljo je pester izbor modelov, materialov, barv in dizajnov. Odločite se lahko za rustikalne, klasične ali moderne kuhinje po meri iz masivnega lesa ali kompozitnih materialov v mat ali sijaj izvedbi po ugodnih cenah. Nekaj njihovih izdelkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2759'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha