Nasveti

Pohištvo s faktorjem navihanosti

Kopica želja, potreb in premalo prostora? Tudi vam zveni znano? V manjših stanovanjih je potrebno preudarno izkoristiti vsak kvadratni meter bivalne površine. S premišljenim izborom pohištva lahko prihranite marsikateri sivi las in predvsem evro. Funkcionalnost pohištva pa je več kot nujna za dvig kakovosti bivanja. Z izbiro multifunkcionalnega pohištva tako zmanjšamo število elementov notranje opreme, a obdržimo potrebno kvaliteto prostora.

Multifunkcionalna notranja oprema pa  omogoča uporabniku tudi  hitro spremembo namembnosti bivalnega prostora z izdelki, ki se konceptualno in konstrukcijsko ter oblikovno skladajo. Izziv,  kako povečati fleksibilnost in odzivnost notranje opreme glede na prostor, obravnava in rešuje problematiko nefleksibilnosti notranje bivanjske opreme, ki je že sedaj z vidika končnega uporabnika statična. Pohištvo je že davno preseglo zgolj golo funkcionalnost. Išče se  iznajdlivo oblikovanje z visokim faktorjem uporabnosti in navihanosti.

Za vas smo poiskali prikupno oblikovalsko rešitev. Gre za delo poljskih oblikovalcev, ki so v enem izdelku združili kavč, udoben divan, hitro garderobo, posteljo in skrivališče za vse navihane radovedneže. Prav gotovo kos, ki omogoča 101 kombinacijo.

Multifunkcionalnost enega izdelka

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2044'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha