Kuhinje

Sanjska kuhinja

Prav gotovo poznate rek: »Ljubezen gre skozi želodec«. In prav vsa čarovnija se prične v kuhinji. Oblikovalski trendi so tudi na področje opremljanja kuhinj, pripeljali kopico novosti. Kuhinje zdaleč več niso zaprti prostori, namenjene pripravi hrane. Kuhinje danes so »šik« praktične in  visoko funkcionalne.

In prav funkcionalno kuhinjo je želela stranka, katere kuhinjo, predstavljamo v spodnji galeriji. Tako smo se lotili projekta opreme kuhinje in jedilnice, ki je namenjena uživanju v kuhanju in druženju ob pripravi hrane. Kuhinjski prostor je namreč odprt in povezan z jedilnico. Na ta način lahko tudi gostje in  družinski člani, sodelujejo pri pripravi hrane.

Kuhinja je opremljena po sodobnih smernicah minimalizma. Belino razbijajo dodatki naravanega lesa, ki v prostor vnašajo domačnost in toplino. Les je prav tako element, ki povezuje oba prostora- kuhinjo in jedilnico. Kuhinja se ponaša z izhodom na vrt, ki omogoča da so sveže sestavine za kuho, vedno pri roki. Oblikovalski bonbonček jedilnice pa je prav gotovo velik lestenec, ki v prostor vnaša prefinjeno eleganco.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha