Nasveti

Velike sanje v majhni hiški

Prav gotovo smo se že vsi zalotili, da sanjamo o veliki hiški, kjer je prostor za vse naše želje. O taki lično urejeni in vedno pospravljeni. Hmmm…Kaj če bi vam povedali, da je tak “luksuz” mogoč na samo 160 kvadratnih metrih?! Dokaz za to je simpatična gorska koča, delo oblikovalca Igorja Sirotov. Majhna, simpatična….In takoooo prostorna.

Na omenjenih 160 kvadratih se razprostira udobno in odprto bivališče. Razgiban in predvsem zračen ambient ustvarja kontinuirano ponavljanje in uporaba enovitih materialov. Tako lahko skozi celotno kočo spremljamo naprimer uporabo grobo obdelanih, skorajda hlevskih, tal, ki se ponekod ponovijo celo na steni. Koča ima prijetno, domačo atmosfero, ki je topel kontrast razgibani zunanji okolico. V galeriji vam predstavljamo vpogled v notranjost. Verjamemo, da boste tudi vi lahko v majhni hiški našli kak namig za ureditev vašega doma.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2697'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha