Nasveti

Šik Barcelonsko stanovanje

Naselje La Nova v predelu L”Eixample, je novo barcelonsko zbirališče arhitekturnih trendov, ki se jih najraje poslužujejo prav turisti. V gaudijevski zgradbi, ki je nastala na prelomu stoletja se bohoti čudovito opremljeno prostorno stanovanje. Odlikuje ga predvsem njegova odprtost, obilica dnevne svetlobe in nezmotljiv opremljevaljski okus.

Stanovanje je sodobna različica mešanja stilov. Tako se na eni strani prepleta že dokaj izpet minimalizem, ki ga več kot dopolnjujejo detaljli v obliki španskih dodatkov, ki prostoru dajejo dušo. Velike svetle talne površine in visoki stropi pa dajejo občutek megalomanskega. Posebej zanimiva je knjižna polica, ki je umeščena na sredo stene, ali pa starinska okenska polkna, ter pisana preproga, ki daje občutek domačnosti. Prav tako bi izpostavili vidne tramove, ki v to moderno opremljeno stanovanje vnašajo duh časa. Barcelonsko stanovanje, ki nas je navdihnilo vam kot inspiracijo predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2797'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha