Nasveti

Kam po kuhinjo? 23.del- Excel International

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj podjetja  Excel International.

Kuhinje po naročilu Excel, združujejo pestrost stilov in oblik, lepoto naravnih materialov ter skladnost linij ob upoštevanju pravil funkcionalnosti. Pri oblikovanju in izdelavi jih vodi njihova osnovna filozofija, to je prilagodljivost željam svojim kupcev ter poudarjena skrb za kvaliteto pohištva. Njihovi oblikovalci so v prvi vrsti svetovalci. Prisluhnejo vam in vaše želje upoštevajo pri zasnovi popolne kuhinje po vašem okusu. Zavedajo se, da za vsakega izmed vas obstaja drugačna podoba »idealne« kuhinje po naročilu, zato izdelujejo stilne, klasične in moderne kuhinje. Uporabljajo različne vrste masivnega lesa, furniranih površin, ali pa kuhinjo pobarvajo v poljubno barvo. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj njihovih modelov.

1 2 3 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2798'}); });


© 2021 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha