Nasveti

Reciklirano pohištvo

Se tudi vi sprašujete kam s starim pohištvom? Obrabljeno in neuporabno “šaro”, ki se sedaj valja po zaprašenih kleteh? Mi vam ponujamo domiselne in kreativne rešitve. Morda med njimi tudi vi najdete kak namig ali dva.

Luči malo drugače

Ljudje danes živimo precej hitreje kot naši dedki. Udaren življenjski tempo, nenehne spremembe, drzen razvoj in napredek tehnologije s seboj prinašajo tudi negativne posledice.  Ne eni strani imamo tako izrazito kopičenje stvari in velikansko izbiro vsega novega in na drugi strani ogromno bero odsluženih stvari. Želje in potrebe gredo redko kdaj z roko v roki. Ob tem se postavlja vprašanje: Kam z vsemi stvarmi, ki nam ne služijo več? Na podstrešje? Odpad? Ali pa, jih ne bi morebiti še enkrat uporabili?!

Oblikovalci poskušajo v svoje izdelke vnesti brezčasnost in dizajnersko milino. Izdelki niso zgolj totemi lepote in hvalnica eni funkciji, ampak postajajo tako imenovani » smart« izdelki. Predmeti, ki izražajo tudi oblikovalski pogled na svet. Dizajn strmi k večplastnosti. Možnosti ponovne uporabe  t.i. » reuse« .Oblikovalski izziv postaja izdelke ponovno uporabiti in jim s tem dati novo vlogo. Reciklirani in eko materiali postajajo nujni.  Predelani odpadni materiali tako dobijo priložnost za novo življenje v popolnoma modernih dekorativnih elementih, s katerimi lahko elegantno okrasite vsak bivalni prostor.S uporabo le teh pa naredimo veliko ne le zase, svoje zdravje, ampak tudi za bodoče generacije, ki prihajajo za nami. Saj veste. Potrebno je misliti zeleno. In eko je res šik.

V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj svežih oblikovalskih idej in namigov za pohištvo iz recikliranih materialov.

Zračnice na 101 način

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1894'}); });

Strani: 1 2© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha