Nasveti

Luči Hala

O primerni osvetlivi in izredno pomembni vlogi le te pri samem opremljanju, je bilo pri nas že ogromno zapisanega. Če na kratko povzamemo. Stanovanje mora biti svetlo. Svetil zato nikoli ni preveč, saj nam dajejo možnost, da sami prilagamo svetlobo v našem domu glede na želje in situacije. Pri opremljanju stanovanja je pravilna izbira in namestitev svetil vsaj tako pomembna kot namestitev pohištva ali izbira barv. Neprimerno osvetljeni prostori vplivajo na slabo vzdušje. Pri izbiri primerne osvetlitve je v veliko pomoč izris prostora, ki natančno predvidi posamezne predele stanovanja in potrebno svetlobno zasnovo.

Danes se bomo bolj kot načina osvetljevanja, dotaknili dizajna luči. Hala je ime Danskega oblikovalskega podjetja, ki se ga prav gotovo velja zapomniti. Osnovna filozofija podjetja izhaja iz miselnosti, da je pri izdelavi in predvsem pri oblikovanju luči, najpomebnejši prav uporabnik. Vsak izdelek mora biti ne samo lep, temveč tudi popolnoma funkcionalen in praktičen. Sledijo trendom in jih delajo brezčasne. Njihovi izdelki so pravcati oblikovalski bonbončki, ki so dostopni širši množici. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj njihovih izdelkov.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2515'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha