Nasveti

Francoski šik na vrtu

Prepričani smo, da ste že začeli razmišljati o tem, kako letos okrasiti vaš vrt. Kako ne bi, zunaj že diši po prihajajočem poletju in višje temperature kličejo po posedanju na terasah. Kako torej iz vrta narediti pribežališče za utrujene popotnike? Uporabiti staro pohištvo ali pa poiskati in kupiti nekaj novega?

Mi smo malo pobrskali za vas in v Franciji našli fantastične in oblikovalsko preprosto dovršene viseče stole. Concept Suspendu so stoli, ki zaradi svojega izrazitega dizajna spominjajo na pravcato umetniško delo. Vsak stol je unikatna in omejena umetniška izdaja. Stol je tako v celoti izdelan iz lesa. Zaobljene linije in zračnost pa mu dajate potrebno lahkotnost. Polkrožna linija ležišča se popolnoma prilega uporabniku in tako omogoča večerno lenarjenje, branje pod drevesom ali pa preprosto kratek počitek na svežem zraku. V njihovem varnem objemu ste resnično kot v majhnem gnezdecu. Namenjeni pa niso zgolj dolgim poletnim večerom, temveč jih lahko uporabite tudi v interierju. Enostavno jih obesite na kovinsko podlago in 1,2,3 imate tudi pozimi delček poletja v svojem domu. Fantastično, preprosto in okolju prijazno. Francoski šik v polnem pomenu.

Zaobljeno udobje

Poletje v domu

Lepota dizajna

Šik na vrtu

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2032'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha