Nasveti

Dvojno življenje

Se tudi vam kdaj dogaja kaj podobnega? Jutranja gneča. Sredi spalnice stojite z eno nogavico v roki, iščete nekaj za obleči. Za vami nepospravljena postelja in omara, ki izgleda kot da je doživela neko vojno invazijo. Zamujate, nepospravljena omara pa bolšči vas. Grize vas, da boste morali od doma in pusti tako spalnico.

Naj vas potolažimo, da ste verjetno eden izmed mnogih. S problemom urejenosti shrambnega prostora se je ubadal japonski oblikovalec JuHyun Shin. Plod njegovega dela je tako imenovana omara “Dvojno življenje”. Ideja izhaja iz želje po urejenem prostoru, ki zmeraj deluje pospravljen. Kljub temu, da so predali morda tukaj in tam ” malce” nametani. Gre za omaro, ki je sestavljena iz fleksibilnih modulov, ki jih prilagajamo razpoložljivemu prostoru. Omara deluje kot enoten kos, ki pa ga v bistvu lahko prilagajamo potrebam uporabnika. Več o omari “Dvojno življenje” v spodnji galeriji in videu.

LINK  —-> OMARA “DVOJNO ŽIVLJENJE

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2677'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha