Nasveti

Dom za seboj

Kaj se zgodi, ko pod eno streho združite kopico navihanih študentov oblikovanja iz južne Koreje, ki so povrhu vsega navdušeni popotniki?! Če ste pomislili na eksplozijo oblikovalskih idej, ste blizu. Oblikovalci univerze v Sejongu (Bae Sukyoo, Choe Byeongmin, Gye Jin Jun, Kim Dong ha, Lee Halim, Sohn Sang ok, Sung Eun Cho, Lim Se-Jin, Choi Sujeong, Jungseo Kim, Moonyong Kim, Soojung Park, Lim Sungwoo, Aram Choi & Hwang Bora) so se lotili zanimivega projekta, ki se je pričel z vprašanjem: Kako imeti hišo, brez hiše, oziroma kako ustvariti dom, ki ga lahko enostavno vzamemo seboj?!

Rezultat je ambiciozno zastavljen projekt imenovanGAZIGOGADA oziroma “Projekt Doma za seboj”. Projket je namenjen predvsem mladim, ki se prvič soočajo s samostojnim življenjem, vsem ki veliko potujejo in seveda študentom, ki živijo precej dinamično.  Gre za notranjo opremo, ki jo hitro pospravimo in enostavno vzamemo seboj. Več o inovativnem projektu v spodnji galeriji in video.

VIDEO —> Dom za seboj

 

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2681'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha