Nasveti

Domovanje za kreativne tabornike

Bližajo se toplejši meseci. Poletje nam tako rekoč že trka na vrata. Dnevi postajajo vedno daljši In tako se skupaj s toplimi sončnimi žarki, tiho prikrade misel misel o prvem poletnem pobegu. Nekam, kjer je mir. V gozd. Nazaj k naravi.

Avstralska arhitektura

Slavna avstralska fotografinja, Marian Drew, si je zase in za svojo družino zmeraj želela posebno počitniško v hiško, v kateri bi lahko skupaj uživali v podaljšanih vikendih in se brezskrbno predajali lenarjenju. Tako je korak stran od klasičnih počitniških gradenj, nastala prav posebna arhitekturna umetnina. Unikaten počitniški dom, je delo oblikovalca Simona Lawsa. Hiša se nahaja na obali Queenslandsa in svojim obiskovalcem nudi vso udobje pravega počitniškega doma.

Rustikalni gradbeni materiali in njihovo decentno poseganje v naravo,  dajejo hiši prav poseben čar. Organske oblike in preplet zanimivih linij, dajejo  hiši neustavljiv čar. Igra svetlobe, materialov in neizpodbitnega stila pa govori o neizmernem občutko za dizajn, ki ga lastnika premoreta.

 

Leseno okno

Principi ponovne uporabe

Nevtralna kopalnica

Velike steklene površine, dovoljujejo prehajanje zunanjosti v sam interier in s tem omogočijo prebivalcem konstanten stik z naravo. Občutek zunanjosti v toplini notranjosti. Brez dvoma lahko rečemo, da je lastnikom in arhitektom uspelu ustvariti prijetno počitniško gnezdece, ki bi s svojo atraktivnostjo zamikalo še takega nasprotnika taborjenja. Preprostost ideje in dovršenost izvedbe pa še enkrat pričajo o tem, da lahko ob zadostni meri kreativnosti iz malega naredimo res veliko.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '1977'}); });

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha