Mladinske sobe

Opremljanje otroške sobe

Urejanje otroške sobe, je prav gotovo projekt, ki se ga veseli vsak bodoči starš. Običajno zadeva postane malce “komplicirana”, ko naši nadebudneži pričnejo izražati svoje želje in okus. Ali, ko nam nenavadna prostorska postavitev povzroča sive lase.

In prav s slednjim problemom se je soočila ena izmed naših strank. Na nas se je obrnila s vprašanjem, kako urediti otroško sobo v mansardi. Poševne stene in pomanjkanje prostora, so zahtevali natančen premislek kam in kak0 umestiti  vso potrebno pohištvo. Rešitev, ki vam jo predstavljamo v spodnji galeriji je prikazana s pomočjo 3D vizualizacij.

Otroška soba je dobila novo podobo v beli barvi. Pohištvo je narejeno po meri in se tako povsem prilega poševnim stenam in izkorišča vsak prosti shrambni centimeter. Pohištvo je belo in tako omogoča tudi kasnejšo dopolnjevanje oziroma popestritev z dodatki, ki se spreminjajo skupaj s odraščajočim otrokom. Za popestritev poskrbi razgibana tapeta z motivom pik, ki se pojavi tudi na sami postelji. Simpatično otroško sobo si lahko ogledate v galeriji.

 © 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha