Kuhinje

Moderna bela kuhinja

Pod pojmom moderna kuhinja, lahko zajamemo kuhinje, ki so so zasnovane funkcionalno in ergonomsko, so čistih in preprostih oblik. Prilagajajo se novim potrebam sodobnega človeka in vam ponujajo različne možnosti kombiniranja elementov, materiala in najnovejših tehnologij. Moderne kuhinje so več kot le prostor za kuhanje. So središče doma, del dnevnega prostora in otok družabnega življenja. In če je nekdaj veljalo, da so bele kuhinje, preveč sterilne in laboratorijske, novi trendi in smernice kažejo porast le teh. Bele kuhinje so absolutno »in«.

Tudi pri InDizajnu smo se lotili bele kuhinje. Za stranko smo naredili izris prostora, ki je predstavljen z izjemno natančno 3d vizaulizacijo. Kuhinja je bela v visokem sijaju. Bela lakirana vratca, reflektirajo okolico ter  nekoliko razširijo prostor. Na belem ozadju so tako  razni kuhinjski pripomočki videti kot dekoracija. Prostor  kljub minimalističnim in ostrim linijam, zaradi  dobre osvetlitve izgubi vogale in kote ter tako pridobi na volumnu. Preprosto, izčiščeno in elegantno. Beli šik z dodatkom topline.

V spodnji galeriji si lahko  ogledate rezultat našega dela.© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha