Kopalnice

Kopalnica, kot mora biti

Da je kopalnica dandanes skorajda eden izmed osrednjih prostorov ne rabimo več poudarjati. Daleč so časi, ko je bila kopalnica zgolj prostor obložen s keramiko, nujno potreben, nepremišljen in pogosto neosvetljen. Danes se vedno večji pomen daje primerni razporeditvi in ureditvi tega malega jutranje svetišča, ki mora za popoln začetek dneva biti predvsem funkcionalno urejen.

Kadar se lotevamo opreme kopalnice moramo upoštevati kar nekaj faktorjev.  Izbrati je potrebno primerno pohištvo, pipe, kopalno kad ali tuš,… Prva izbira pa  je prav gotovo izbira primerne in ustrezne keramike. Pri izbiri ploščic bodimo pozorni nato, da opremljamo za dobro desetletje. Izbrana keramika naj bo kvalitetna, barvno ustrezna in predvsem takšna, da se je ne bomo hitro naveličali. Včasih je veljalo, da je za manjše prostore primernejša keramika manjših formatov, kar pa več ne drži. Keramika manjših formatov  zahteva tudi večjo število fug, le-te pa kopalnico optično zelo pomanjšajo. Pri izbiri je pomembno  predvsem, da se držimo začrtanih oblikovalskih poti.

V spodnji galeriji vam predstavljamo 3D izris kopalnice, ki smo ga pri InDizajnu izdelali za eno izmed naših strank. S pomočjo foto realistične je stranka že v procesu izdelave lahko spremljala končen izgled kopalnice, kar je bistveno olajšalo nakup opreme, izbire ploščic in predvsem nabave zadostne količine materiala. Pri InDizajnu vam namreč pripravimo tudi natančen izračun porabljene keramike, kar vam prihrani marsikateri evro in razbremeni skrbi, da boste kupili preveč ali premalo ploščic.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha