Zunanjost

Hiša na morju

Bolj kot se bliža zima, bolj nam misli nekako uhajajo v toplejše kraje. Spominjamo se poletja in lenega poležavanja na morju. Tiste hiške na obali, ki je bila tako pristno morska, da bi se želeli vrniti. Pri InDizajnu smo se za eno zmed naših strank s pomočjo foto realistične 3d vizualizacije izrisali zunanjost hiše na primorskem. 3D vizualizacija je najboljši način predstave o dokončni podobi fasadne barve in izgleda hiše. S 3D foto realistično vizualizacijo tako lahko računalniško obdelamo barvo celotne fasade zgradbe ter dosledno prikažemo kako se le-ta spoji z okolico.

V našem primeru gre za skorajda tipično obalno arhitekturo, kjer sta krasna okolica hiše in urejeni ter izpopolnjeni zunanji prostori zagotovo tekmec vse notranje opreme, tako v udobju kot v oblikovnem slogu. Zunanjost je preprosto obdelana. Bela fasada, ki se decentno staplja s okolico in s svojo pojavnostjo ne izstopa preveč agresivno. Zunanjost popestri kamen iz Istre in krajinski elementi, ki razgibajo okolico. Vodilo pri urejanju je prav gotovo manj je več. S tem smo naročnikom omogočili, da njihova zgradba daje prednost glavnemu naglasu zunanjosti in navsezadnje ambienta-morju.

V spodnji galeriji si lahko ogledate rezultat našega dela.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha