Nasveti

Zunanji bazen

V poletnih mesecih smo v precej projektih risali hiše z bazenom, ki je nedvomno super za popestritev in osvežitev v vročih dneh.

Z bazeni pridejo tudi obveznosti, vzdrževanje in ostala dela, ki jih je potrebno vzeti v zakup.

Za vse tiste, ki se še odločate za postavitev bazena pa imamo nekaj namigov; Če imate pravo lokacijo, željo in še niste povsem odločeni za vgradnjo bazena, najprej postavite zložljiv bazen. Priporočljivo je, da si do lokacije pripeljete elektriko, vodo, v primeru sončnih kolektorjev, ali toplotne črpalke pa je možno še dokaj ugodno predelati napeljavo za dogrevanje vode. Po eni sezoni so tla neuporabna, zato že pred namestitvijo naredite rahel vkop in tla oz. dno izolirajte z xps ploščami debeline min 5cm. Čez izolacijo namestite le gradbeni filc in boste dobili ravno, uporabno površino.  Če vam taka postavitev ustreza, po uporabi mesto bazena prekrijete z umetno travo v roli in lokacija bo pripravljena tudi za naslednjo sezono.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '10638'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha